Kommende arrangementer

Nu kan du tilmelde dig 'Fagligt træf 2023' d. 5.-6. september 2023! Husk også at sætte kryds i kaldeneren d. 9.-10. april 2024 til Psykisk arbejdsmiljø konferencen 'Krav i arbejdet'.

Fagligt træf 2023

Kom med på Fagligt træf 2023 d. 5.-6. september 2023 på Nyborg Strand. Fagligt træf henvender sig til alle der arbejder med eller skal skabe rammer for forflytning, ergonomi og godt arbejdsmiljø indenfor social- og sundhedssektoren

Læs mere og tilmeld dig Fagligt træf 2023 her.

_______________________________________________________________________________________

Psykisk arbejdsmiljø konference

Temaet er ”Krav i arbejdet” og det handler om alle krav i arbejdet; både når der er stor arbejdsmængde og tidspres, når kravene er uklare og modstridende eller der er høje følelsesmæssige krav i arbejdet. Rammen for konference er blandt andet bekendtgørelsen om psykisk arbejdsmiljø og BFA’s redskaber om krav i arbejdet.

 

Ud over en masse fagfæller vil du som leder, arbejdsmiljø- eller tillidsrepræsentant møde en række af eksperter fra arbejdspladser, forskere og myndigheder. Der bliver rig lejlighed til at prøve forskellige slags redskaber og få inspiration til arbejdsmiljøarbejdet.

Prisen bliver omkring 4500 kr. med det hele.

Tjek vores site om krav i arbejdet for at se nogle af de redskaber vi kommer til at sætte i spil her https://www.etsundtarbejdsliv.dk/stress

Se billeder fra konference i 2022 her. 

 


Senest revideret den 2. marts 2023