Dialogkort Mangfoldighed

Hent dialogkortene og få gang i samtalen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for at udtrykke  forskellige vurderinger og holdninger.

Dialogkort Mangfoldighed

Tag snakken om mangfoldighed

I BFA sætter vi i øjeblikket fokus på, hvordan vi kan støtte arbejdspladser i et arbejdsmiljø med plads til alle. Sammen med erhvervspsykolog og forsker Liv Starheim har BFA udviklet dialogkort, som I kan bruge til at starte dialogen.

Formål med dialogkortene er at sætte samtalen i gang på arbejdspladsen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for at udtrykke forskellige vurderinger og holdninger. Dialogkortene lægger ikke op til et rigtigt/forkert svar, men vil aktivere de reaktioner og syn på forskellige situationer, som er med til at forme arbejdspladsens rummelighed og arbejdsmiljø.

Vi er meget interesseret i ideer til, hvordan man kan arbejde med mangfoldighed på arbejdspladsen og fagpersoner, forskere eller foreninger, som kan bidrage.

Skriv til Lise Keller lke@bfa.dk eller Liv Starheim liv.starheim@live.dk  hvis I vil være med til at teste eller har ideer til mangfoldighed.


Senest revideret den 31. januar 2023