Dialogkort Mangfoldighed

Hent dialogkortene og få gang i samtalen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for at udtrykke  forskellige vurderinger og holdninger.

Dialogkort Mangfoldighed
Del: - -

Tag snakken om mangfoldighed

I BFA sætter vi i øjeblikket fokus på, hvordan vi kan støtte arbejdspladser i et arbejdsmiljø med plads til alle. Vi har udviklet dialogkort, PowerPoint og en podcast I kan bruge til at sætte mangfoldighed og arbejdsmiljø på dagsorden.

Formål med dialogkortene er at sætte samtalen i gang på arbejdspladsen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for at udtrykke forskellige vurderinger og holdninger. Dialogkortene lægger ikke op til et rigtigt/forkert svar, men vil aktivere de reaktioner og syn på forskellige situationer, som er med til at forme arbejdspladsens rummelighed og arbejdsmiljø.

Materialer til Download

  • Dialog kort til print og tryk: Brug vores dialogkort til at starte samtalen om mangfoldighed på arbejdspladsen.
  • PowerPoint: Den perfekte følgesvend til dialogkortene. Den tilbyder en trin-for-trin-vejledning i, hvordan du bedst udnytter dialogkortene
  • Podcast: Lyt til vores eksperter og gæster, der diskuterer vigtige emner om mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen.

Vi er meget interesseret i ideer til, hvordan man kan arbejde med mangfoldighed på arbejdspladsen og fagpersoner, forskere eller foreninger, som kan bidrage.

Skriv til Lise Keller lke@bfa.dk eller Liv Starheim liv.starheim@live.dk hvis I har brugt dialogkortene og vil give os feedback.


Senest revideret den 4. oktober 2023